Infinity Spirituele Beurs – deelnemers

Deelnemers zondag 12 maart 2023 van 11.00 tot 17.00 uur


1. QDLD | Querine Emmerik | Amstelveen
Helderziende waarnemingen, Sjamanisme healing, Hypno / regressie therapeut, Workshops


2. Ohana coach | Veronique Van de Wal | Beek
Ohana staat voor familie, voor mij in de breedste zin van het woord. Ik werk met etherische olie, deze helpen mij en mijn gezin bewust worden van onze emoties. Erkennen van gevoelens, creert rust, ondersteunt lichamelijke ongemakken. Daarnaast werk ik met voeding, ik biedt hierin een traject aan. Terug naar de basis, je lichaam voeden met wat het nodig heeft. Ook weer met intuitie, wat heb je nodig en voel je dat zelf aan.Ook ben ik stiefgezincoach. Zelf ben ik stiefmoeder en ik wil graag andere gezinnen helpen.


3. Medium Joke van Duynen | Heemstede
Medium Joke is zeer bekwaam in, Helderziende / Horende waarneming, Psychometrie / Reading van voorwerpen foto’s en Aura. Healing, Counseling, Pendel. Reinigen van Woning en Ruimtes. Met diverse kaarten zo als bijvoorbeeld, Engelenkaart is ze ook zeer bedreven. Ze is al ruim 30 jaar actief op het spirituele gebied en heeft 15 jaar cursus spirituele en intuïtieve bewustwording en ontwikkeling gegeven.


4. Nance4u | Nancy Rook | Purmerend
verkoop van edelstenen, mineralen, wierook, kaartendecks, zoutlampen, sieraden en meer.


5. Praktijk meergenerationele psychotraumatologie | Patrice Clarijs | Tuitjenhorn
In de methode waarmee ik werk, staat jouw verlangen centraal. Jouw verlangen kan gaan over gevoelens, lichamelijke symptomen, ziekte, relaties en werk. Jouw innerlijke wereld en onderstroom wordt zichtbaar, die maken dat jouw verlangens nog niet zijn gerealiseerd.
Ervaringen, behoeftes en (vastgehouden of weggestopte) gevoelens die je bijvoorbeeld als klein kind had, kunnen aan de oppervlakte komen. In het verleden was het nodig om deze gevoelens weg te stoppen omdat ze te pijnlijk waren, maar nu kunnen ze bijvoorbeeld het aangaan van een gezonde relatie belemmeren. Het erkennen van én contact maken met deze gevoelens zorgt voor integratie/heling. Je kunt ontdekken hoe je bent geworden wie je nu bent. Je eigent je de waarheid van jouw geschiedenis toe en hervindt de verbinding met jezelf. Hierdoor kun je meer en meer gaan leven in plaats van overleven.
De grondlegger van deze theorie/methodiek is Prof. Dr. Franz Ruppert.
 


6. Meintje Runen en Oghams | Meintje Stolk | Oosthuizen
Meintje Stolk, zal op de beurs korte consulten geven doormiddel van leggingen met Runen of boom Oghams. Deze stenen of schijfjes kunnen een inkijk geven in jou vraag, of een bevestiging van de keuzen die je wil maken. De consulten zullen rond de 20 min zijn voor de beurs prijs van€ 20.-


7. Praktijk ARKRA | Anneke Biersteker | Noord-Scharwoude
Verlichting(ARKRA) van (hardnekkige) emotionele angels die de doorstroming van energie tegenhouden. Magnetiseren, tarotkaarten, foto, voorwerp en handschrift lezen. Aura en of huis reinigen. Cursus zelfreflectie, tarot en pendelen en magnetiseren.


8. Edelsteencentrum Kistalijn | Coby de Grijs-Zwagerman | Heerhugowaard
Verkoop van Edelstenen en mineralen voor het hoogste goed en welzijn voor de mens en zijn woonomgeving. Ik deel graag informatie over en het uittesten van edelstenen.
Kristalijn is gespecialiseerd in het werken met  de energieën van edelstenen en mineralen voor het welzijn van de mens en zijn woonomgeving. Daarnaast verzorgen wij cursussen en workshops rond dit thema en kunt u terecht voor reiniging van de woning en coachingsgesprekken.
Verkoop van Half-edelstenen en  mineralen in diverse verschijningsvormen waaronder Draken Kristallen Schedels en Eenhoor
.


9. Spiritual4u | Chiquita Stolting | Krommenie
Momenteel doe ik aan waterlezen (als 1 van de zeer weinige in Noord-Holland), waarbij je met 1 hand contact maakt met het water. Daarna verschijnen er voor mij afbeeldingen in het water, die ik aan je uit ga leggen in de reading. Bij mij kan je overigens ook terecht voor een kaartlegging (ik werk voornamelijk met orakelkaarten), healing, reading, psychometrie, fotolezen (zeker ook vanaf je mobiel!) van dieren, je eigen kinderen of overledenen. Ook kan ik terugkijken naar je vorige levens, waardoor bepaalde angsten van het heden verklaard kunnen worden.
Net wat blijkt dat jij nodig hebt wordt aan gewerkt.
Ook kinderen zijn van harte welkom, want voor hun heb ik ook kaartjes waarmee ik kan werken.


10. YogaOmkar | René van Stigt | Alkmaar-Noord (Daalmeer)
Ik ben internationaal gediplomeerd Advanced Yogadocent (E-RYT 500). Ik geef vanuit mijn passie les sinds 2016 en heb les ervaring van meer dan 3500 uur. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Arhanta Yoga Nederland en India. Mijn docent Yogi Ram is opgegroeid in India. Tijdens de opleiding ben ik opgeleid om les te geven in Hatha Yoga, Yin Yoga, Vinyasa Yoga, Zwangerschap Yoga, stoel Yoga, Meditatie en Yoga voor kinderen. Daarnaast heb ik de Yoga Nidra opleiding basis en Advanced gevolgd. Ook heb ik de opleiding gevolgd van Hypnotherapeut hierin ben ik gediplomeerd en ik heb Reiki derde-A graad innerlijk Master.


11. AuraTalk | Marjolein Heiligers | De Rijp
Nadat ik mij heb afgestemd op jouw aura of energieveld, komt jouw persoonlijke aura tekening op papier. Het is je verhaal van dit moment.  In kleuren, beeltenissen en symbolen wordt je huidige situatie verteld en komt er een duidelijke boodschap over wat jou bezig houdt en welke stappen je kunt nemen in je persoonlijke groei, of andere activiteiten. Er kan ook een stukje uit het verleden bij komen wat nu weer de aandacht vraagt. Het zal je stimuleren om een veranderingsproces aan te gaan. De tekening werkt op onbewust niveau nog helend door.


12. De goede Coaching | Renate Marees | Tuitjenhorn
Medium. Kaart leggen … foto lezen…. contact overleden.


13. WHITE SPIRIT Spiritual Healing Centre | Maria Peen | Heerhugowaard
Spiritueel/Medium/Energy Healer – Sjamanistische Healer/Coach Orakelkaarten legging en de intuïtieve getekende veer met daarin helende energie verwerkt. 
Loop je rond met levensvragen waar jij geen antwoord op kunt vinden, loop je vast of ben je benieuwd wat het Universum jou wilt vertellen? Doormiddel van een Reading / Sjamanistische Healing kan ik je helpen om hier inzichten in te krijgen. Een reading biedt jou ook ondersteuning op je levenspad, als wegwijzer en bij al je vragen.
Tijdens een Sjamanistische Healing kunnen fysieke en mentale blokkades worden opgeheven, zodat vitale energie weer optimaal gaat stromen  Wil jij ondersteund worden op jou levenspad, antwoord op je vragen en weer in je kracht komen. Ik nodig jou uit. Wees welkom, Maria Peen – white wolf women