Infinity Spirituele Beurs – 6 november 2022

Op zondag 6 november 2022 zal er weer een
Infinity Spirituele Beurs plaats gaan vinden
.

SAFE the DATE!

Het Behouden Huis aan de Dorpsstraat 850, 1724 NV in Oudkarspel, zal op 6 november 2022 het toneel zijn voor vele spirituele beoefenaars en belangstellenden. De Infinity Spirituele Beurs biedt aan circa 25 standhouders de mogelijkheid de bezoekers te verrassen met hun vaardigheden op alle gebied.

U heeft behoefte aan een stukje coaching of rust en helderheid in lichaam en/of geest? Verlichting in uw zwaarder geworden gedachten? Soepelheid in uw spieren en gewrichten? U bent van harte welkom op deze splinternieuwe eerste Infinity Spirituele Beurs waar u hoe dan ook verlichting zult ervaren.

De ultieme kans om vanuit het nu een doorkijk te krijgen in het onbekende, in de grote eeuwigheid.

Wat kunt u als bezoeker van deze beurs verwachten?
Bekende spirituele consulenten uit de regio en daarbuiten staan u op zondag 6 november 2022 tussen 11.00 en 17.00 uur graag te woord. Als voorbeeld kunt u aanschuiven bij een kaartlezer, handlezer, tenen lezer, bijenwastekenaar, paragnost, wicca, sjamaan etc. Daarnaast zullen diverse standeigenaren hun spirituele items te koop aanbieden. Nieuw voor deze regio zijn de sjamanistische geneeswijzen, zienswijzen en krachtvoorwerpen.

Openingstijden
11.00 – 17.00 uur

Entree
€ 2,50 per persoon

Deelnemers
Vele spirituele consulenten hebben zich reeds aangemeld en staan zondag 6 november 2022 voor u klaar.
Wilt u weten welke consulenten u kunt bezoeken, bekijk dan de deelnemerslijst.
Wilt u als standhouder deelnemen? U kunt zich hier aanmelden.

Infinity voor ons allemaal!

Het infinity teken staat symbool voor de eeuwigheid. Het woord ‘infinity’ komt van het Latijnse ‘infinitas’ en betekent letterlijk ‘grenzeloosheid’. Het teken stamt officieel uit de 8e eeuw en is in de loop van de tijd gebruikt in verschillende culturen door diverse volkeren die er allemaal een andere betekenis aan toe kenden.

In hoeverre denkt u na over uw eigen infinity? Over de oneindigheid over de constante vernieuwing van het leven? De constante vernieuwing van uw lichaam en geest met de telkens hernieuwde energie. Laat u op weg helpen door de spirituele beoefenaar en ervaar de energie die infinity u te bieden heeft. De spirituele wereld is eeuwig en reikt verder dan u denkt, voorbij vele grenzen.

Deelnemerslijst

De tot nu toe bekende deelnemers kunt u terugvinden in de deelnemerslijst. Wilt u als standhouder deelnemen? U kunt zich hier aanmelden.

Agenda 2022/2023

29 mei 2022 – Dorpshuis de Geist, Sint Pancras
6 november 2022 – Het Behouden Huis, Oudkarspel
februari 2023 –