Jaarprognose 2018

  • -
pakra spirit kaartendek jaarprognose

Jaarprognose 2018

Van 1 december 2017 tot en met 31 januari 2018 geef ik u de gelegenheid om een jaarprognose voor 2018 aan te vragen. Dat kan voor uzelf zijn of voor een familielid of vriend of vriendin. Ik heb de bovenstaande kaarten tot mijn beschikking om voor u een jaar prognose te maken. U mag bepalen uit welk dek ik een prognose ga maken.

Wilt u weten wat er op uw pad komt, nieuw huis, nieuwe liefde of toch die baan. Meldt u zich dan aan via onderstaand inschrijfformulier.

Hoe werkt dit?
U schrijft u in voor een prognose voor uzelf of voor een naaste. Een naaste opgeven kan alleen indien u daar toestemming voor heeft. Geef dit duidelijk bij uw aanmelding aan. Zonder toestemming van degene voor wie u een prognose aanvraagt gaan we niet aan de slag. Een geregeld leven kan namelijk niet ongevraagd op zijn kop gezet worden.

Nadat wij uw mail hebben bevestigd met daarin uw verzoek maakt u een bedrag over van € 20,00 en mailt u ons de foto van uzelf of van uw familielid of vriend /vriendin. Daarna ga ik aan de slag met uw prognose voor 2018. Het antwoord ontvangt u uitsluitend per mail. U krijgt dan de afbeelding van de kaarten en de bijbehorende prognose. Daarna is er een mogelijkheid om 1x een vraag hierover te stellen per email.

Wilt u meer uitleg over uw prognose?
Maak dan gebruik van onze aanbieding. Wij nodigen u uit een afspraak maken om in onze praktijk een healing te ontvangen. Deze 1 op 1 sessie kost dan € 20,-. Daarna zijn de kosten zoals ze zijn aangegeven in de prijslijst.

Ja, ik wil graag de jaarprognose 2018