Nieuw levensjaar-prognose

  • -
nieuw levensjaar prognose verjaardagskado

Nieuw levensjaar-prognose

Het hele jaar door geef ik u de gelegenheid om een nieuw levensjaar-prognose aan te vragen. Bij het vieren van een verjaardag gaat u een nieuw levensjaar in. Een nieuw cijfer kondigt een nieuwe periode aan met nieuwe mogelijkheden en wegen in uw leven. Uiteraard kunt u de prognose ook op een ander moment aanvragen. Bij verhuizing, na een herstel, verandering van baan of wijziging in de relatie.
De prognose kunt u voor uzelf aanvragen of voor een familielid of vriend of vriendin. Een leuk cadeau voor uzelf of om weg te geven. De kosten bedragen slechts € 15,00. 

Hoe werkt dit?
U schrijft u in voor een prognose voor uzelf of voor een naaste. Een naaste opgeven kan alleen indien u daar toestemming voor heeft. Geef dit duidelijk bij uw aanmelding aan. Zonder toestemming van degene voor wie u een prognose aanvraagt gaan we niet aan de slag. Een geregeld leven kan namelijk niet ongevraagd op zijn kop gezet worden.

Nadat wij uw mail hebben bevestigd met daarin uw verzoek maakt u een bedrag over van € 15,00 en mailt u ons de foto van uzelf of van uw familielid of vriend /vriendin. Daarna ga ik aan de slag met uw prognose. Ik gebruik hierbij mijn kaarten en het contact met mijn gidsen. Het antwoord ontvangt u uitsluitend per mail. U krijgt dan de afbeelding van de kaarten en de bijbehorende prognose. Daarna is er een mogelijkheid om 1x een vraag hierover te stellen per email.

Wilt u meer uitleg over uw prognose?
Maak dan gebruik van onze aanbieding. Wij nodigen u uit een afspraak maken om in onze praktijk sessie te ontvangen. Deze 1 op 1 sessie kost dan € 20,-. Daarna zijn de kosten zoals ze zijn aangegeven in de prijslijst.

Ja, ik wil graag de ‘nieuw levensjaar-prognose’