Bellijn

Bellijn voor mediums en paragnosten

Al geruime tijd kunt u mij tegenkomen onder de naam Medium Paul bij de online telefoondiensten van Paravisie en Oprechtemediums. Via de bellijn help ik vele mensen en heb ik ook een vaste klantenkring ontwikkeld. Ik vind het fijn om hen te woord te staan en dankzij mijn gaven mijn bevindingen met hen te delen en zodoende duidelijkheid te geven op allerlei gebieden.

Als medium/paragnost kan ik ook u een telefonische reading geven of gewoon een gesprek met u hebben voor inzichten en meer helderheid aangaande de kwesties die op dat moment in uw leven relevant zijn. De bellijn is een ideale manier om op een meer anonieme wijze kennis te maken.

U kunt mij via mijn onderstaande boxnummer bellen op de dagen dat ik aangemeld ben. De lijn staat open tussen mijn afspraken en overige werkzaamheden door.

Via www.paravisie.nl

Boxnummer 4294

Bel 0909-1909 als u vanuit NL belt

Bel 0907-07385 als u vanuit B belt.

Via www.oprechtemediums.nl

Boxnummer 55

Bel 0909-1978 als u vanuit NL belt

Bel 0907-37147 als u vanuit B belt

…meer lezen

Wat is een medium?

Een medium heeft vaak in zijn of haar eigen leven een zwaar pad afgelegd als het gaat om eigen levenslessen. Daardoor is de ziel zich gaan ontwikkelen en open gaan staan voor signalen. Daardoor ontwikkeld het derde oog zich zoals het is bedoeld en ontstaan er helderziende en heldervoelende gaven die een medium inzet om een reading te geven.
Een medium kan in een reading bijvoorbeeld door middel van een foto in contact komen met overledenen of engelen en boodschappen overbrengen op u als nabestaande. De boodschappen zijn vaak symbolisch bedoeld. Het zijn gevoelens, beelden, woorden of zinnen van overledenen die een medium doorkrijgt.

Wat is een reading?

Readen betekent in mijn eigen woorden: in gesprek met uw hogere ik, over de onderwerpen die gezien en gehoord mogen worden. In een reading-sessie geef ik u verheldering zodat het te bewandelen pad weer zichtbaar voor u wordt.
In een reading worden beelden of visioenen voor mij zichtbaar die te maken hebben met uw ziel. Dit zijn vaak gebeurtenissen die zich op een andere plaats of in andere tijd voordoen. Ik kan daardoor in het verleden en in de toekomst kijken.