Bellijn

Bellijn voor mediums en paragnosten

Al geruime tijd kunt u mij tegenkomen onder de naam Medium Paul bij de online hulplijn Paragnost Eddie en Consulenten. Via de bellijn help ik vele mensen en heb ik ook een vaste klantenkring ontwikkeld. Ik vind het fijn om hen te woord te staan en dankzij mijn gaven mijn bevindingen met hen te delen en zodoende duidelijkheid te geven op allerlei gebieden.

Als medium/paragnost kan ik ook u een telefonische reading geven of gewoon een gesprek met u hebben voor inzichten en meer helderheid aangaande de kwesties die op dat moment in uw leven relevant zijn. De bellijn is een ideale manier om op een meer anonieme wijze kennis te maken.

U kunt mij via mijn onderstaande boxnummer bellen op de dagen dat ik aangemeld ben. De lijn staat open tussen mijn afspraken en overige werkzaamheden door. Via de website kunt u mijn weekagenda raadplegen. Het is tevens mogelijk een afspraak in te plannen.

 

Paragnost Eddie en Consulenten

Website: paragnost-eddie.nl
Telefoonnummer vanuit Nederland: 0909-0525 of 0900-27 444 88
Telefoonnummer vanuit België: 0032 25 884 813
Boxnummer: 70

 

medium paul eddie en consulten pakra spirit

 

…meer lezen

Wat is een medium?

Een medium heeft vaak in zijn of haar eigen leven een zwaar pad afgelegd als het gaat om eigen levenslessen. Daardoor is de ziel zich gaan ontwikkelen en open gaan staan voor signalen. Daardoor ontwikkeld het derde oog zich zoals het is bedoeld en ontstaan er helderziende en heldervoelende gaven die een medium inzet om een reading te geven.
Een medium kan in een reading bijvoorbeeld door middel van een foto in contact komen met overledenen of engelen en boodschappen overbrengen op u als nabestaande. De boodschappen zijn vaak symbolisch bedoeld. Het zijn gevoelens, beelden, woorden of zinnen van overledenen die een medium doorkrijgt.

Wat is een reading?

Readen betekent in mijn eigen woorden: in gesprek met uw hogere ik, over de onderwerpen die gezien en gehoord mogen worden. In een reading-sessie geef ik u verheldering zodat het te bewandelen pad weer zichtbaar voor u wordt.
In een reading worden beelden of visioenen voor mij zichtbaar die te maken hebben met uw ziel. Dit zijn vaak gebeurtenissen die zich op een andere plaats of in andere tijd voordoen. Ik kan daardoor in het verleden en in de toekomst kijken.