Zonnewende meditatie

  • -

Zonnewende meditatie

21 juni – de dag dat de zon recht boven de keerkringen staat. Voor ons betekent het dat de dagen daarna korter gaan worden.
In deze dagen van gekte hebben we een rust puntje nodig. Tijdens de zonnewende gaan we in meditatie en danken we de 4 elementen. Tijdens deze sessie danken we de zielen die met jou samenleven. Deze tijd gebruiken we om te bezinnen en vooruit te kijken naar wat onze intentie zal zijn richting de winterzonnewende.

We verzamelen om 4 uur in de ochtend om samen intenties te delen en het wij gevoel te voelen. Daarna roepen we de 4 windrichtingen met hun krachtdieren en elementen aan, we eren de krachtdieren en elementen. Tijdens het eren ga je in meditatie de connectie aan met het krachtdier en element. Wanneer het 10:30 uur wordt gaan we in stilte ieder op zijn plek de zonnewende voelen.

De bedoeling is om tijdens deze sessie de kracht te voelen van de opkomende zon in combinatie met zonnewende. Het kan zijn dat wanneer het weer goed is, dat we dan de wende buiten gaan ervaren.

Kom jij ook in deze oase van rust?
Geef je dan op!!! Tot dan!!

Kosten zijn 40 euro per persoon. Koffie en thee zullen aanwezig zijn, ook is er de mogelijkheid om zelf meegenomen versnaperingen te delen met elkaar.