Tarieven

Investeer gerust in uzelf, u bent de moeite waard

Soms staat u voor de keuze die eerst nog onmogelijk leek. Een spiritueel pad die u in wilt slaan, dat begint met een eerste stap. Het kan zomaar zijn dat u ons bent tegengekomen en uzelf de vraag stelt of u wilt investeren in een bezoek aan Pakra Spirit. Bekijk dan bijvoorbeeld ons gastenboek, dan kunt u zien wat het voor een ander heeft betekent. Ik zal u hieronder kort vertellen wat mijn werkwijze is.

Ik ontvang u graag in mijn behandelruimte in Sint Pancras. De sfeer in deze kamer is in balans en nodigt uit om uw emoties te laten lopen en energieën te laten stromen.
Als ik een kop koffie, thee of glas water voor u inschenk, heeft u de tijd om comfortabel in de stoel plaats te nemen. Om tot rust te komen van de reis naar mijn praktijk, hoe lang of kort deze ook was. Het kan namelijk zijn dat u gehaast was of u zich heeft geërgerd aan het verkeer. Als de energie kalm aanvoelt kunnen we aan het consult/de sessie beginnen.

Uiteraard is het ook mogelijk een sessie te ontvangen op een andere locatie, waar u maar wenst. Dat kan bijvoorbeeld op een mooie plek zijn in de natuur of bij u thuis. In overleg is alles mogelijk. Ik reken hiervoor reistijd en kilometervergoeding bovenop de kosten van de sessie.

Gedurende de gehele sessie zal ik er zoveel mogelijk op toezien dat u zich prettig en behaaglijk blijft voelen. Als ik ervaar dat u iets niet begrijpt dan zal ik andere woorden zoeken het u uit te leggen. Ik ga vertrouwelijk om met alle informatie die u mij geeft of die ik oppik van uw energie en gidsen. Voelt u zich tijdens de sessie onverhoopt oncomfortabel of heeft u twijfels, dan zou ik het op prijs stellen als u dat direct met mij bespreekt.

Aan het einde van de sessie is er nog tijd om af te rekenen. Betaling contant en zoveel mogelijk gepast. Er is (nog) geen mogelijkheid om te pinnen. U ontvangt van mij een zakelijke nota voor in uw administratie.

Alle mogelijkheden en bijbehorende tarieven

Reading in de praktijk te St. Pancras

Entree: € 5,-

Kosten reading: vrije gift

Entiteiten en Demonen uitdrijven, energetisch reinigen van uw woning.

  • 100 euro per uur, incl. BTW

Behandeling in de praktijk te St. Pancras of op een locatie naar uw keuze

• Healing

• Foto-reading

• Acces Bars behandeling

• Relatiebemiddeling

• Trance-reizen

• Soul retrievel

• Coaching

Kosten behandeling: € 65,- per uur

Bij 2 personen of meer 30 euro p/p

Op een locatie naar uw keuze € 0,20 per km (binnen een straal van 10 km, gratis)

Groepen

Groepsavonden bij ons in de praktijk: € 15,- per persoon

Groepsavonden op een door u gekozen locatie: € 15,- per persoon plus 0.19 cent per km (binnen een straal van 10 km, gratis)

Op afstand, vast tarief*

• Foto reading

• Healing

• Telefonische reading

Vaste kosten: € 35,- per uur

* nadat het bedrag is overgemaakt ontvangt u uw reading of healing

Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW, behalve de reading aangezien deze voornamelijk bestaan uit een vrije gift

Bij Pakra Spirit kunt u met Pin betalen.