Reading

Een reading ondersteunt o.a. bij onzekerheid in relatie, in werk en bij afscheid

Readen betekent in mijn eigen woorden: in gesprek met uw hogere ik, over de onderwerpen die gezien en gehoord mogen worden. In een reading-sessie geef ik u verheldering zodat het te bewandelen pad weer zichtbaar voor u wordt.

Ik groet u graag met de woorden: Oheyo lief mens!

Ik noem u lief mens omdat ik weet dat er in iedere ziel een goede ziel zit. Een geblokkeerde ziel of een ziel die gehoord en gezien wil worden. Om die ziel te bereiken, gooi ik een net over u heen en laat uw ziel uw hogere ik bepalen waar ik over mag praten.

Ieder mens heeft lessen te leren in het leven, maar door omstandigheden kunnen deze vertroebeld of zelfs geheel niet meer zichtbaar zijn. Datgene wat er in een reading gebeurt heeft als doel de zaken in uw leven inzichtelijk te maken en uw leerproces ruimte te geven. Op alle uiteenlopende gebieden die in uw leven aan de orde zijn kan een reading uitkomst bieden.

 

Hoe werkt een reading

De facetten die ik van uw hogere ik met u mag spreken, bespreek ik met volledige waarborging van uw privacy. Voorafgaand zal ik u vragen waar u mee worstelt of wat er speelt waar u duidelijkheid over wilt hebben. Dat kan zijn over uw liefde, relatie, werk, familie, kinderen etc. Met mijn helderziende en heldervoelende waarnemingen kan ik snel mijn bevindingen, afkomstig van uw hogere ik, met u delen. Ik krijg ook door of ter ondersteuning een kaartlegging nodig is of de pendel toe mag passen.

Bij de reading maak ik gebruik van de vier elementen: Aarde, Vuur, Lucht en Water. Bij kaartlegging kunt u denken aan ‘De kracht van de aarde, ‘De kracht van het wiel’ en ‘Fluisteringen van de natuur’. Dit doe ik om uw verhaal inzichtelijk te maken en te verduidelijken.

Soms komen emoties los die lang vast zaten. Dan is een onderwerp even erg heftig. Wees gerust, u krijgt exact datgene wat u op dat moment aankunt. Ik help u door u emotie heen. Elke sessie sluit ik positief af zodat u nimmer in verwarring mijn praktijk zult verlaten.

Als u wilt kunt u tijdens de sessie summiere aantekeningen maken. Beter is een geluidsopname, zodat u alles goed kunt blijven volgen en later op uw gemak nog een terug kunt luisteren.

 

Een reading door middel van een foto

Een foto reading kan over tal van facetten in uw leven gaan. Vaak wordt een foto reading toegepast wanneer een dierbare is overleden. Maar u kunt ook een foto meenemen als u vragen heeft over uzelf of uw relatie, over uw kind(eren) of huisdier, over uw huis of meubels of over uw auto of werkplek, alles is mogelijk. Neemt u gerust een foto mee naar onze afspraak. Zorg er wel voor dat u of het onderwerp goed en herkenbaar in beeld is.

 

Een foto reading op afstand

Hoe werkt dit? U stuurt een foto waar u of het onderwerp goed en herkenbaar op staat. Aan de hand van deze foto kan ik de reading toepassen. We maken dan een afspraak wanneer en hoe u de reading kunt ontvangen. Uw foto (met vermelding van uw vraag) kunt u mailen naar info@pakraspirit.nl

 

Meer informatie

Wilt u meer weten of een afspraak maken, klik dan nu op onderstaande button!

Ja, ik wil graag meer inzicht, ik maak snel een afspraak. Tarieven

 

pakra_spirit_reading_banner6

Een reading ondersteunt o.a. bij onzekerheid in relatie, in werk en bij afscheid