Coaching

Een coach ondersteunt en begeleidt bij bepaalde fases die het leven u geeft


Bij coachen, ofwel spiritueel coachen, gaat u blokkades aan op een rustige en ontspannen manier, in pure en zuivere vorm. Een blokkade kan zichtbaar of minder zichtbaar vóór een fase staan waar u doorheen moet. Een blokkade ziet er vaak pijnlijk en moeilijk uit voor degene die verder wil maar niet kan, niet gaat of niet durft. Bij spiritueel coachen worden deze (soms onbewuste verlijmde) bouwstenen aangeraakt en stukje voor stukje lichter gemaakt zodat de toegang vrijkomt en u weer verder kunt.

Oheyo lief mens: Eke dag begint met een nieuwe bladzijde, een bladzijde die alleen u kunt invullen…maak er een mooie bladzijde van!

Iedereen heeft zo zijn of haar fases in het leven waarin het niet zo lekker loopt. Dat kan zijn op gebied van relaties in de liefde, op het werk of in de familie. Fases zijn tijdelijke periode waar we weer doorheen behoren te gaan. Maar soms blijven we als mens te lang in een fase zitten. Omdat er een blokkade in de weg staat die we zelf niet eens goed kunnen waarnemen. Heeft u het gevoel dat een bepaalde fase te lang duurt, dan kunt u daar bij Pakra Spirit begeleiding in krijgen.

 

Pakra Spirit kan u vooruit helpen om

• Uw relatie nieuw leven in te blazen

• Een scheiding te begeleiden

• Examenstress te behandelen

• Eigenwaarde te herstellen

• Contact met de ‘buitenwereld’ te herstellen

• Arbeidsrelatie(s) te herstellen

• Trauma(’s) te verwerken

 

Hoe werkt spirituele coaching

Doordat de mens van nature uit groei wil doormaken, zijn we daar ook op gericht. Als we ergens in blijven hangen, de vinger er niet op kunnen leggen, voelen we ons onaangenaam. Vaak ook hebben we geen geduld en bezoeken we een liever een medium of paragnost dan een psycholoog.

Soms is een reading de aanleiding wanneer iemand beseft wat dieper achter een emotie (een blokkade) te willen kijken. Een gebeurtenis in uw verleden of heden kan een blokkade veroorzaken die u niet begrijpt. Door er één of meerdere sessies bewust naar te kijken komen we tot ons oorspronkelijke doel: groeien.

Om de blokkade in pure en zuivere vorm, rustig en ontspannen aan te gaan, gebruiken we binnen de spirituele coaching de 4 elementen; aarde, lucht, water en vuur. Dit zijn de elementen die ervoor zorgen dat energieën weer gaan stromen. In jezelf en in geval van relaties ook tussen elkaar.

In de toekomst wil ik gaan werken met de Pow Wow. Dit is een grote staande drum die u helpt weer in het ritme te komen van de relatie. De oerklanken zorgen ervoor dat de energiebanen aangeraakt worden.

 

Relatie-ritueel

Wat enorm zal versterken is als u de kracht van de natuur een handje mee laat helpen. Op een mooie locatie, in het bos, aan de zee of ergens waar u graag komt kunnen we een ritueel doen om de verbinding te herstellen en een zodoende een meer liefdevolle doorstart te maken.

Ook als u geen relatieproblemen heeft is dit ritueel een mooie gelegenheid om weer eens goed bij elkaar stil te staan, bijvoorbeeld op uw trouwdag of een ander uniek moment. Als het ware bezegelt u hiermee, net als bij een trouwerij, de liefde tussen u en uw partner.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten of een afspraak maken, klik dan nu op onderstaande button!

Ja, ik wil praten over mijn inzichten en verder komen. Tarieven

 

pakra_spirit_reading_banner4

Een coach ondersteunt en begeleidt bij bepaalde fases die het leven u geeft

 

Relevante blogartikelen

Een blog over relaties en non-verbale communicatie: lees hier