Paragnost of medium of sjamaan

Wat is een Paragnost?

Een Paragnost is iemand die in de toekomst kan kijken. Een Paragnost KAN NOOIT een medium zijn, terwijl dat andersom WEL kan. Een Paragnost heeft als het ware een kleiner bereik in het universum dan een medium als het gaat om het hier en nu. Een Paragnost heeft wel een groot bereik als het gaat om de toekomst.
Een paragnost is een ofwel helderziend, -voelend, -ruikend, of -proevend of een combinatie hiervan.

 

Wat is een medium?

Als je over een medium praat, kun je zeggen dat die persoon meerdere vaardigheden heeft. Algemeen kan worden gezegd, een medium is iemand die de stem is voor diegene die geen stem meer hebben. Dat zijn vaak onze dierbaren die overgegaan zijn.
Een medium kan in een reading bijvoorbeeld door middel van een foto in contact komen met overledenen of engelen en boodschappen overbrengen op u als nabestaande. De boodschappen zijn vaak symbolisch bedoeld. Het zijn gevoelens, beelden, woorden of zinnen van overledenen die een medium doorkrijgt.
Verder heeft een medium een aantal talenten, bijvoorbeeld helderziend, -voelend, -ruikend, -proevend en zo zijn er nog een paar. Afhankelijk van wat het medium mag laten zien van de spirits. Tevens kan een medium tegelijk ook een paragnost zijn.
Daarnaast kan een medium helen. Die persoon laat jou dan zien wat je blokkades zijn en waar je aan mag werken. In mijn geval werk ik vanuit de Shamballa. Shamballa laat zien wat de lichamelijke klachten zijn en wat het geestelijke stuk hierin betekent. Dat is in het kort de kracht van Shamballa.

 

Wat is een Sjamaan?

Een Sjamaan doet zijn werk via de windrichtingen en elementen. Natuur is belangrijk voor de sjamaan, contact met moeder aarde en vader zon zijn heilig, net als het contact met water en vuur. Waar een Medium en Paragnost vaak de boven- en tussenwereld gebruikt voor haar consult zal de sjamaan zijn info halen uit de boven, -tussen en –onderwereld.

 

Wat is een reading?

Readen betekent in mijn eigen woorden: in gesprek met uw hogere ik, over de onderwerpen die gezien en gehoord mogen worden. In een reading-sessie geef ik u verheldering zodat het te bewandelen pad weer zichtbaar voor u wordt.
In een reading worden beelden of visioenen voor mij zichtbaar die te maken hebben met uw ziel. Dit zijn vaak gebeurtenissen die zich op een andere plaats of in andere tijd voordoen. Ik kan daardoor in het verleden en in de toekomst kijken.

 

Hoe werkt een kaartlegging?

Heeft u een vraag waar u voor uw gevoel duidelijkheid over wil hebben? Speelt er iets in uw leven waar u meer over wilt weten? Zoekt u bevestiging op een antwoord zodat u iets nog zekerder weet? Dan is een kaartlegging een goede methode. Voor een kaartlegging werk ik samen met mijn Orakel kaarten van de Magische Wegwijzers. De symbolieken in de kaarten zal ik terugspelen. Omdat ik ook medium ben, kan ik dingen razendsnel koppelen. Eigenlijk versterkt een kaartlegging mijn gave als medium.

 

Wat zijn chakra’s?

Vanuit het Sanskriet betekent het wiel. Een mens heeft 7 hoofdchakra’s die zich in het fysieke lichaam bevinden. Ze bevinden zich op specifiek die plaatsen waar de belangrijkste zenuwknooppunten voorkomen. Je kunt een chakra letterlijk zien als wiel die draait. Al draaiende verdelen deze wielen energie. Als de voorzijde en de achterzijde van een chakra met elkaar in balans zijn, voorziet die chakra het lichaam het beste van energie. Elke chakra heeft zijn eigen betekenis. Meer lezen? Klik hier.

 

Hoe word je een medium?

Een medium heeft vaak in zijn of haar eigen leven een zwaar pad afgelegd als het gaat om eigen levenslessen. Daardoor is de ziel zich gaan ontwikkelen en open gaan staan voor signalen. Daardoor ontwikkeld het derde oog zich zoals het is bedoeld en ontstaan er helderziende en heldervoelende gaven die een medium inzet om een reading te geven. Lees hier het verhaal van Paul en zijn pad naar het mediumschap.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten of een afspraak maken, klik dan nu op onderstaande button!

Ja, ik wil graag meer inzicht, ik maak snel een afspraak Tarieven

 

Een reading ondersteunt o.a. bij onzekerheid in relatie, in werk en bij afscheid