Acces Bars

Acces Bars zal je toegang geven om jarenlange beperkingen los te laten

Een Acces Bars-sessie is een ongelooflijk zorgzaam en ontspannend proces. Het laat een frisse wind waaien door je energiehuishouding. Het zal jarenlange gedragspatronen, vastzittende emoties, gedachten en gevoelens transformeren.

Meerdere aspecten van je lichaam en leven veranderen

Slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex, relaties, angst, verlangen, stress etc. kunnen met totaal gemak veranderen in iets groots. Op alle vlakken van je leven wordt een dynamische verandering in gang gezet.

Ook indien je meer rust, ruimte en ontspanning wilt ervaren in je hoofd en in je lichaam dan is Acces Bars aan te raden.

Hoe werkt een sessie

De 32 punten, BARS genaamd, bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Door de 32 specifieke punten op je hoofd zachtjes aan te raken worden ze geactiveerd. De spanning wordt ontladen waardoor er meer ruimte wordt gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en het elektronisch functioneren van de hersenen. Elke Bar heeft zijn eigen vaste unieke aspect. Dus alle belevenissen en gedachten (= energie) die je bijvoorbeeld hebt gehad over het aspect Liefde, ligt opgeslagen in de ‘liefde’-Bar.

Na de activatie kun je vervolgens moeiteloos en gemakkelijk loslaten wat jou belemmert. De sessie duurt ongeveer 1,5 uur in stilte. Tijdens de sessie kun je gewoon praten en je emotie mag je laten stromen.

Het doel is om je volkomen relaxt te voelen. Om je compleet gekoesterd en verzorgd te voelen. Dat je zonder oordelen over jou en je lichaam ervaart dat er heling en genegenheid plaatsvind. Het loslaten gebeurt vanzelf.

Heb je een sessie gevolgd? Laat vooral een reactie achter in het gastenboek wat jou ervaringen zijn.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten of een afspraak maken, klik dan nu op onderstaande button!

Ja, ik ben klaar om los te laten, ik wil een Bars-sessie Tarieven

Acces Bars, ook voor jou

parka spirit acces bars st pancreas