Entiteiten en demonen

Uitdrijvingen van Entiteiten en Demonen, dat brengt verlichting

Entiteiten zijn energieën van overleden mensen en dieren. Na de dood is het in het aardse denken normaal dat we allemaal naar de hemel gaan.
Maar helaas gaan niet alle zielen naar de hemel.
De zielen die niet naar de hemel gaan worden “entiteiten” genoemd. Zij hebben geen afscheid kunnen nemen van hun aardse bestaan of hebben zelfs niet door dat ze dood zijn en gaan gewoon verder met hun dagelijkse dingen. Dingen zoals werken, ontspanning en boodschappen doen.

Demonen zijn energieën van overleden mensen. Een ander woord voor demon is plaaggeest. Het is vaak de geest van een overleden vreemde (niet van een naaste of familielid) die zich in jouw omgeving machtig waant.

Dieren kunnen qua energie lange tijd bij ons blijven. In sommige gevallen voel je ze ook echt naast je lopen of op schoot zitten. Zij willen bij je blijven in liefde, en je beschermen. Maar ook zij mogen naar het licht. Je kunt zelf met liefdevolle stem vertellen dat het goed is en dat ze in liefde naar het licht en de ruimte mogen gaan. Meestal heeft dit effect.

Hoe weet ik of ik een entiteit heb?

Waar wij als mens last van hebben zijn de zogenaamde aura-lifters, zij hebben zich kunnen vastzetten aan je aura en gebruiken jouw energie om sterker te worden. Dit gebeurt vaak zonder dat je het weet. Zolang je aura geen openingen heeft zal deze ook buiten blijven, maar door emoties kunnen er gaten in je aura vallen en kunnen ze naar binnen.

Als er sprake is van aura-lifter kan het leiden tot bijvoorbeeld:
• Extra vermoeidheid zijn
• Onverklaarbaar ziek zijn
• Niet aan mogen raken
• Stemmingswisselingen
• Geen oogcontact maken

In geval van een aura-lifter betekent dus niet dat je een entiteit in je hebt, dat gebeurt pas als deze door breekt.

Een entiteit in uw woning
Entiteiten vestigen zich ook graag in huizen. Je kunt dan een windvlaag om je heen ervaren, lichten gaan spontaan aan of uit etc. Je kunt voelen wat deze waarneming met je doet. Onze huisdieren kunnen hier ook sterk op reageren. Ze kunnen op veel manieren entiteiten zien of voelen.

Bij het verkopen van de woning
Wanneer je huis een entiteit huisvest kan dat gevolgen hebben voor de verkoop. Het wordt gewoon niet verkocht, terwijl woningen om je heen snel weg zijn, of de waarde gaat enorm naar beneden in vergelijking met de omgeving. Gelukkig kun je je huis laten reinigen zodat het huis zichzelf verkoopt.

Uitdrijven van een entiteit

U kunt zelf al aan de slag gaan. Als het goed voelt kunt u vragen de entiteit over te gaan naar het licht voor zijn of haar rust.
Voelt u zich niet prettig bij het idee, laat deze dan verwijderen door Pakra Spirit. In een kunnen we vaststellen of u een entiteit met u meedraagt of in uw huis aanwezig is. We kunnen dan samen werken om de entiteit naar het licht te brengen.
En daarna? U zult zich snel weer beter voelen. Ook is het noodzaak dat we u leren uw wanneer het noodzakelijk is uw aura te dichten. Door hierop wat oefeningen te doen zult u het verschil tussen open en dicht gaan merken.

 

Hoe weet ik of ik een demoon heb?

Heb je last van stemmen in je hoofd, onverklaarbare woede aanvallen of regelmatig nachtmerries die erg realistisch zijn? Dan kan het zijn dat je een demoon in je hebt.
Ben je gevoelig voor verslaving of ben je verslaafd, weet dan dat verslaafde mensen plaaggeesten bij zich kunnen hebben om hen aan te zetten tot die activiteit waar ze aan verslaafd zijn.
Waar een demoon slecht tegen kunnen is licht en liefde. Ze zullen er alles aan doen om je uit het licht en liefde te houden. Ze nemen je lichaam en leven over. Je voelt dat ook, je gaat dingen doen die niet bij jou horen.

Huisdieren zijn een mooi wapen tegen demonen, zij zien ze en zorgen voor bescherming op dat moment. Een demoon zal weliswaar niet verdwijnen maar zich verstoppen voor je huisdier. Ook hier zijn weer gradaties in.

Uitdrijven van een demoon

Belangrijk is dat een demoon altijd wordt uitgedreven, ga dat niet zelf doen, maar laat dat doen door iemand die weet waarover die praat. Het is niet ondenkbaar dat bij onkunde diegene uiteindelijk de demoon mee neemt.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten of een afspraak maken, klik dan nu op onderstaande button!

Ja, ik wil mij laten helpen. Tarieven