Healing

Een healing ontspant en verlicht bij lichamelijk en geestelijk ongemak


Healen betekent in mijn eigen woorden: licht brengen in het lichaam waar het wordt gevraagd. In een healing-sessie heel ik uw energetisch lichaam zodat u weer lekker door het leven stapt.

Namasté: Het licht in jou ontmoet het licht in mij

Vaak wordt mij na een reading gevraagd om een healing toe te passen. Uiteraard is het mogelijk healing ook toe te passen zonder dat daar een reading voorafgaand voor nodig is. Mensen komen zelfs meerdere keren voor een healing. Dat stukje verlichting helpt hen dan net door een bepaalde periode heen.
Een healing biedt ook een goede ontspanningsmogelijkheid. In plaats van een sauna of een massage beveel ik het u van harte aan. Vele mensen, die bekend zijn met het principe van healen, zullen het met mij eens zijn.

 

Hoe werkt een healing

Dat deel van uw lichaam waar een blokkade wordt gevoeld zal ik aandacht gaan geven, dit kan zonder fysiek contact.

Als we spreken over blokkades dan stromen bepaalde energieën in uw lichaam niet door. Vaak gaat de aandacht eerst uit naar de chakra’s, dat zijn energiecentrums in de middenlijn van het lichaam. Geblokkeerde chakra’s die dus niet meer stromen zal ik losmaken. Chakra’s die (altijd) open staan zal ik behandelen. De chakra’s onderling kan ik balanceren. Het is ook mogelijk dat er bijvoorbeeld organen, spieren of zenuwen geblokkeerd zijn. In dat soort situaties kan ik zorgen voor een betere doorstroming.

De behandeling zelf bestaat uit handoplegging, aardingsoefening(en) en/of magnetiseren. Hierbij maak ik gebruik van mijn Shamballa masterschap. Ter ondersteuning gebruik ik mijn instrumenten: de klankschalen, de Sjamanen-drum, de Ocean-drum en de pendel. Via uw hogere ik krijg ik door welk instrument ik ga gebruiken. Door de trilling van de energie en het geluid gebeurt er iets in het menselijk lichaam. Alsof de slapende cellen weer wakker worden of juist de hollende cellen getemd. Het reset datgene in uw lichaam waar het behoefte aan heeft.

Vaak komen vaak ook uw innerlijke kind, uw vrouw-zijn en man-zijn aan bod of datgene wat nog meer nodig is. Ik vertrouw op datgene wat uw lichaam aangeeft.

Het resultaat is verschillend. Sommige mensen voelen direct effect, andere mensen ervaren dat pas thuis. Een healing werkt altijd door, zelfs nog lang na de behandeling. Tijdens een healing gebeurt er ontzettend veel wat soms door bepaalde lagen dient door te dringen. Het leuke aan een healing is dat ontspanning voorop staat. Na de behandeling gaat u weer als herboren naar huis.

 

Healen in een groep

Een klankschalen sessie, soms in combinatie met drum, is een ideale mogelijkheid om in groepsverband een healing te ontvangen. De dynamiek van de groep maakt dat het weleens magisch en enerverend kan zijn. Wilt u zo’n sessie bijwonen? Belt u dan voor meer informatie. In onze agenda kunt het programma volgen.

 

Healen op afstand

Ook een healing op afstand is een mogelijkheid. Hoe werkt dit? U stuurt een foto waar u goed en herkenbaar op staat. Aan de hand van deze foto kan ik bepalen waar de healing nodig zal zijn. Vervolgens maken we een afspraak zodat u op een relaxte manier uw healing kunt ontvangen. Uw foto (met vermelding van uw vraag) kunt u mailen naar info@pakraspirit.nl

 

Meer informatie

Wilt u meer weten of een afspraak maken, klik dan nu op onderstaande button!

Ja, ik ben er klaar voor, ik wil een healing! Tarieven

 

pakra_spirit_reading_banner5

Een healing ontspant en verlicht bij lichamelijk en geestelijk ongemak