Blog: Allround Mediumschap als cursist

  • -
Pakra Spirit Sint Pancras Paul Kramer

Blog: Allround Mediumschap als cursist

Het is 13 december 2014 als ik met mijn vriendin naar de kerstmarkt in Harlingen ga. Het is koud en nat maar de sfeer is er goed en de mensen aardig. Echt een bijzondere avond. Je kent ze wel, van die momenten die voorspellend zijn. Na wat spullen te hebben gezien en gekocht lopen we langs een kraampje waar achter Linda Bolman staat, van het Gaia-college Nederland. Na wat heen en weer gepraat te hebben gaan we uit elkaar met de afspraak om later contact te hebben.

Zoals afgesproken ben ik na die bijzondere markt een paar keer bij haar langs geweest om elkaar beter te leren kennen. Op een van die momenten besloot ik om bij haar de cursus Allround Mediumschap te gaan volgen. We maakten een plan de campagne. En zo werd op 31 maart 2015 mijn cursus in healing een feit. Ik leerde, oefende en ontdekte. Op 16 december 2016 was de tijd rijp om examen te mogen doen. Nu ik deze, bijna exact 2 jaar na mijn eerste ontmoeting met Linda Bolman met goed gevolg heb afgelegd, voel ik mij completer en rijker als therapeut.

Waarom een cursus terwijl je dat talent allang bezit, hoor ik mensen vragen.

Ik leg graag aan u uit hoe dat bij mensen met een bovennatuurlijke gave werkt. Natuurlijk is het zo dat op het moment dat je geboren wordt al bepaald is of je je talent gaat benutten om de maatschappij te helpen. In dat geval sta je op dat moment open om de energie binnen te krijgen van de mensen om je heen. Dit kan zeer vermoeiend zijn maar ook hinderlijk. Gedachten gaan met je op de loop en je ziet van alles bij de mensen om je heen.

Dan is een cursus zeer welkom. Het eerste wat ik daar leerde: mezelf afsluiten. Maar ook mijzelf weer openstellen op het moment dat ik mijn talent wil benutten, om mensen te kunnen helpen. Vervolgens leerde ik wat ik moet doen als ik klaar ben met de klant. Mezelf ontdoen van zijn of haar energie. Dit heeft als doel om door het proces risico op vermoeidheid te voorkomen en te beschermen tegen ziek worden.

Een cursus helpt de gevoelige mens om zoveel mogelijk talenten te ontdekken. Een gevoelig mens kan helderziend, helderhorend, heldervoelend of helderruikend zijn. Als dat in de cursus eenmaal is vastgesteld ontstaat een AHA moment; je herinnert de momenten waarvan je zei: ”Waar komt dit vandaan”. Dat kunnen misschien geuren, situaties, stemmen of entiteiten zijn.

Met dat soort talenten is het mogelijk te proberen om mensen te healen of een reading te gaan geven. Ook daar zitten spelregels aan vast, wat mag je zeggen en wat niet. In de cursus komt dat allemaal aan bod.

Voordat je jezelf medium mag noemen zal je ook uitgedaagd worden om je eigen stukken in het leven op te pakken en aan te gaan, omdat een goed medium pas een goed medium is op het moment dat je zonder noemenswaardige blokkades een behandeling kan geven.
Ook is afhankelijk in welk kader je als mens zit. Hoe groter het kader hoe beter je de klant kunt helpen om in zijn/haar stuk verder te komen.

Ben je ook gevoelig? Ga de uitdaging aan en kijk eens wat het voor jou kan betekenen. Mocht je meer willen weten hierover kan je een afspraak maken bij Pakra Spirit of via www.mediumopleidingen.nl