Blog: Een Sjamaan in de praktijk

  • -
Diverse edelstenen vormen het medicijnwiel

Blog: Een Sjamaan in de praktijk

Op mijn website heb je kunnen lezen over consulten die ik geef als Sjamaan via de 4 windrichtingen.

Wat bedoel ik met die windrichtingen? Wat doet een Sjamaan, en wat kan een Sjamaan betekenen voor jou als mens?

Wat doet een Sjamaan?

Als Sjamaan werk je tussen werelden. Met andere woorden, ik switch van de ene wereld naar de andere om jou als persoon te kunnen helpen. In deze werelden haal ik de informatie op van de spirithelpers om jou als persoon weer in je kracht of in balans terug te zetten.

Hoe ziet zo’n consult er uit?
Van de spirithelpers krijg ik te horen wat ik mag zeggen en welke instrumenten ik mag inzetten. Meestal leg ik 3 kaarten uit het dek ‘de kracht van het wiel’. Daardoor krijg ik informatie vanuit het verleden, het heden en de toekomst. Wanneer ik klaar ben met deze tijden, kom je erachter dat ik uiteindelijk in het nu spreek.

Het verleden is geweest en laat zien hoe je in je leven staat.

De toekomst is beïnvloedbaar, jou keuzes bepalen welke kant je leven opgaat. Alleen jij hebt invloed hierop.

In het heden echter, kan ik als Sjamaan jou meenemen op je reis vanuit het verleden naar het nu. De sporen die je hebt achtergelaten gaan we uitpluizen om een nieuwe richting aan je reis te geven.

De windrichtingen helpen bij nieuwe richting
Het Noorden waar de rust heerst en waar de spirits zijn, het Zuiden waar de menselijke emoties zijn, het Oosten de windrichting van geboorte en uitvoering en het Westen waar dromen en ideeën ontstaan. Via deze windrichtingen kan ik je adviseren.

Medicijnwiel
Het gebeurd ook wel dat ik stenen neerleg, bij een juiste verbinding, kan je voelen wat de stenen die in het medicijnwiel liggen met je doen. Voor een Sjamaan is een medicijnwiel (zie foto) het instrument om jouw persoonlijke pad te doorgronden.

Het medicijnwiel neemt ons mee naar de beneden wereld, de wereld waar onze geschiedenis ligt opgeslagen, de wereld waar onze ancestors wonen en daar waar we onze krachtdieren treffen.

Wat zijn krachtdieren?
Dit zijn dieren of wezens die jou op je levenspad beschermen en je van de juiste hoeveelheid kracht voorzien. Wanneer we in de benedenwereld zijn voelen we hun aanwezigheid. We vragen ze om mee te gaan op onze reis.

Tijdens het consult neem ik je bij de hand en laat je zien waar je vandaan komt, samen met een boodschap uit deze wereld.

Ben je klaar om deze reis mee te maken? Stuur me een bericht via de button of bel me op 06 5332 0627 en laat je verrassen!

Ja, ik wil een bijzondere reis maken en laat me verrassen

Liever een gerichte korte kennismakingscursus volgen?
Lees hier meer: https://www.pakraspirit.nl/kennismakingscursus-sjamanisme/

 

Diverse edelstenen vormen het medicijnwiel

Diverse edelstenen op de windrichtingen vormen het medicijnwiel, het instrument van de sjamaan