Gastenboek

Het PAKRA gastenboek is er voor u

Heeft u een positieve ervaring, iets bijzonders te melden of wellicht een vraag of suggestie, laat dan een bericht achter in dit PAKRA gastenboek. Indien u minder prettige ervaringen heeft vernemen wij dat graag per email.
Kortom: bent u tevreden: vertel het door. Heeft u een klacht: vertel het ons!

 

 
 
 
 
 
 
 
29 berichten.
Fransisca uit sneek schreef op juni 9, 2017 om 7:18 am
Goedenmorgen Ik wil je super bedanken van gisteren. Was heel intens en je hebt me neorm geholpen voel me stuk beter alleen nog extreem moe. en last van de spieren maar dat zou er allemaal bij horen. Ben blij dat mijn huis nu gereinigt is. Heb in tijden ook niet zo goed geslpane. Je bent echt een aanrader.
Annemarie uit Berkel en Rodenrijs schreef op mei 29, 2017 om 4:53 am
Afgelopen weekend bij Paul langs geweest voor een acces bars behandeling. Na een verrassend contact op de bellijn heb ik mijn gevoel gevolgd en een afspraak gemaakt. Het was een mooie sessie met veel bevestiging en inzichten. Gaf mij rust om verder te gaan op mijn pad. Ook voel ik mij zoveel lichter, meer energie en is t zware gevoel is weg. Heerlijk! Paul is oprecht, begripvol en krachtig. Dank je wel voor je hulp, Paul!
Mart van Z uit Ernhüm schreef op mei 18, 2017 om 5:23 pm
Tja Paulie, beste Mijn eerste kaart; 'ongewenst bezoek' , a.h. eind; 'voortgang' Heel erg bedankt..voor de ontmoeting met jou! ..en de inzichten die je doorgeeft! Fijn, dat ik Bob (R) èn Pa (L) weer ontmoette en via jou weer ingang vonden..! Hugzz
Henny schreef op april 25, 2017 om 3:08 pm
Mooie reis gehad onder begeleiding van Paul Kramer. Mijn vuur is weer aangewakkerd.. Dank je wel!! Harte groet
Jacqueline uit Sint pancras schreef op maart 30, 2017 om 9:45 pm
Bijzonder eye opener. Paul geeft je alle tijd en helpt je inzien met zijn inzicht. Thanks.
Diantha Anthonijsz uit Harlingen schreef op januari 28, 2017 om 12:09 pm
Lieve Paul, Geweldig wat je al bereikt hebt.Ik zal nog vaak terug denken aan een bijzondere tijd tijdens onze opleiding allround medium bij het Gaiacollege.?✨ Dank je wel voor de mooie jaarprognose.? Binnenkort zoals beloofd onvang je van mij als Luisterkindwerker een zielsafstemming.? We zien elkaar weer. Dag,dag ???
alice uit sint pancras schreef op december 19, 2016 om 9:59 pm
Lieve Paul. Ik ben supertrots op je. Om wie je bent, hoe je bent, wat je al bereikt hebt en nog bereiken gaat. Ik hoop je altijd op je weg te vergezellen.
Siemona uit Noord scharwoude schreef op december 14, 2016 om 7:29 pm
Een prachtige avond gehad bij Paul. Ipv groepje meditatie was ik alleen en kreeg ik een klankschalen en healing avond. Was geweldig en Paul is een warm en liefdevol persoon die je een goed en ontspannen gevoel geeft.?
Sharon schreef op december 13, 2016 om 8:08 pm
Mooie en bijzondere readings gehad!