Op gezonde voet weer verder

  • -
Pakra Spirit Sint Pancras relatiedip coaching

Op gezonde voet weer verder

De vakanties zijn weer voorbij en we zijn weer heelhuids thuis gekomen, al dan niet met mooie herinneringen. De sfeer, de mooie omgeving, de tijd voor elkaar, de ontspanning. De vakantie doet een mens vaak goed en zorgt ervoor dat je weer fris bent voor de komende periode op de werkvloer of de zorg voor de kinderen en het huis.

Niet iedereen is gezegend met een fijne herinnering aan een vakantie. Misschien is er irritatie geweest tussen jullie bijvoorbeeld over de kinderen die vervelend zijn geweest. Wellicht lag het aan jullie zelf en spraken jullie deze vakantie elkaars taal niet. En ergerde jij je aan je partner over gedragingen bij hem of haar. Dan ben je blij dat je weer thuis bent en de werkweek weer begint.

Pakra Spirit kan jullie helpen

Heeft jullie relatie een dip en voelen jullie elkaar niet meer aan? Besef dan dat hij/zij overtuigingen die hij/zij uit het verleden heeft meegenomen nu op de voorgrond zijn gaan treden. Dit kan zijn door een gebeurtenis wat niet eens bewust met het verleden heeft te maken. Er hoeft soms maar weinig voor te gebeuren om iets wat altijd lag verborgen zichtbaar te maken. Dat heeft een doel. Het mag nu verwerkt en opgeruimd worden.

Aanpak
Oude overtuigingen kunnen verdwijnen in een goed en eerlijk gesprek naar elkaar toe. Daar gaan we mee starten. Maar tijdens het gesprek gaan we ook non-verbaal aan de slag. Dit is voor een relatie belangrijk. Want non-verbale communicatie verteld jou het echte verhaal over jezelf, je partner en relatie. In een sessie zullen we de hectiek van het nu even van je af laten glijden en naar de essentie gaan van jou zijn al dan niet met een klankschaal, ocean-drum of sjamanen-drum.

Willen jullie aan jullie relatie werken? Weer meer diepgang krijgen? Op gezonde voet weer verder? Voel je vrij om een afspraak te maken.

Vrijblijvend informatie aanvragen / inschrijven