Blog: Soul-retrival

  • -
parka spirit Soul-retrival langedijk reis les

Blog: Soul-retrival

Ik heb eindelijk gedaan waar ik al een poosje naar zat te verlangen. Contact maken met water en de natuur. Dus heb ik de auto gepakt naar het recreatiegebied bij ons in de buurt. Ik ben met mijn trommel lekker op de steiger gaan zitten, genietend van het water om mijn benen en de natuur van het gebied.
Wat een mooie kracht kwam er vrij, ik voelde het water aan mij trekken, mijn voeten werden warm. Ik voelde dat er een elektrische ontlading bezig was. Tijdens het trommelen ging ik spontaan op reis, op reis naar de benedenwereld waar ik altijd graag ben. Ik ging het dodenrijk in en ontmoette aan het einde van die gang Kokkepelie. Kokkepelie is de poortwachter tot onze ziel, het rijk van de 4 kamers.

De reis
Ik zie hem staan en vraag hem met respect om toegang tot het rijk van de 4 kamers, ik krijg toestemming. Na het reinigen stap ik de kamer der wonden in en voel me een slang. Ik voel hoe ik door deze kamer glij en ik zie voor mij ogen wat er aan de hand is. Ik kom erachter dat ik moeite heb met Narcisten, dat ik moeite heb met aardse wetten die tegenstrijdig zijn, dat ik moeite heb om los te komen van de aardse zaken. Vertrouwen in de kracht die ik bezit en mag gebruiken om te mogen healen.

Na het bedanken van de slang verlaat ik de 1ste kamer en stap ik de 2de kamer binnen, de kamer van de karma´s en ik verander in een Jaguar. Ik verken deze kamer en ik bekijk de karma´s die er liggen opgeslagen. En ik zie de les die ik mag leren. Dat ik meer mijnzelf mag laten gelden, meer mijn kracht mag benutten. Vertrouwen mag hebben dat spirit bij mij is en mij zal ondersteunen. Ik bedank de Jaguar en ik verlaat de 2de kamer en stap de 3de kamer in ik verander in en Kolibrie, deze kamer wordt ook wel de kamer der genade genoemd.

Samen met Kolibrie ga ik al mijn stukken bekijken. En ga ik ze bekijken, niet weghalen of in ruilen. NA DAT IK Kolibrie heb bedankt verlaat ik de kamer der genade en betreed ik de 4de kamer onze schatkamer. En dat doe ik als Condor. Als Condor zweef ik over al mijn geleefde levens heen. Bekijk ik al deze levens en zie wat en waar ik geweest ben. En zie de rode draad die door al mijn levens heen loopt. Ik bedank de Condor en verlaat de 4de kamer en laat me weer reinigen. Ik bedank Kokepelie en ik ga weer terug naar de tussen wereld, de wereld waar we allemaal leven.

De les
Terugkijkend op deze reis voel ik weer de verbondenheid met spirit met mijn krachtige ik. De les van vandaag is vertrouw op je eigen vertrouwen, vertrouw dat je innerlijke ik je nooit zal beschadigen en dat je samen met je innerlijk sterk staat naar de buitenwereld.

Ook dat is loslaten. Een prachtig instrument om jezelf te leren kennen, om jezelf de mogelijkheid te geven om te mogen loslaten. Loslaten van oude indrukken.

Mocht je ook een dergelijke reis willen maken, geef je dan op:

 

Ja, ik wil ook een mooie reis maken voor een nieuwe les in mijn leven