Workshop Herfst

  • -

Workshop Herfst

Wanneer een nieuw seizoen is aangebroken, is het tijd om te oogsten en voor transformatie. Neem de herfst. Zoals de bomen gaan kleuren ga jij ook kleuren. De herfst staat voor loslaten, wind en regen. Elementen die wij kunnen gebruiken om te gaan oogsten wat je hebt gezaaid. Wind om los te laten wat niet meer er toe doet. Regen om te reinigen.

Vaak verzetten we ons om los te laten, maar waarom?
• Is het angst om alleen te komen staan?
• Is het angst om kwijt te raken?
Waar moet je angstig voor zijn, immers loslaten betekent ook jezelf voeden met de lessen die je hebt doorleeft of keuzes die je hebt gemaakt.
Het pad wat je gaat volgen is altijd onbekend, je weet nooit wat er voorbij de bocht ligt, durf de stap te zetten om voorbij de bocht te gaan kijken. Je kaders verruimen, je eigen wijsheid uitbreiden.
De herfst laat je zien hoe je datgene wat je hebt los gelaten kan omzetten in voeding voor jou.

Daarom organiseert Pakra Spirit regelmatig een meditatie avond om je via de sjamanendrum, rain drum en klankschalen naar jou voedingsbodem te brengen. Klanken die dichtbij de natuur staan en een zuivere trilling geven die jou op reis nemen in je overtuiging. De weg klaarmaken om keuzes te maken en alles wat je niet meer wilt dragen los te laten.

Wanneer: in overleg #
Tijd: aanvang 19.30 uur #
Waar: Pakra Spirit, Aalscholverlaan 15, 1834 XG, Sint Pancras #
Kosten: 20 euro p.p. inclusief koffie/thee en koekjes #

  Ja, ik meld me aan voor een bijzondere avond